Om Sparrings-Partner

Sparrings-Partner er en lille, dedikeret og effektiv konsulentvirksomhed, som arbejder med analyse, strategi og rådgivning inden for salg, markedsføring og kommunikation. 

Ingen løsning er bedre end den viden, den er baseret på. Så enkelt kan det siges.

Hos Sparrings-Partner er en af vores vigtigste missioner at hjælpe vores kunder med at finde de rigtige grundlag at træffe beslutninger på. Det gør vi typisk gennem grundigt forarbejde og analyse, hvor vi arbejder metodisk med dataindsamling og -bearbejdning.

Når beslutningsgrundlaget er på plads, hjælper vi med at identificere indsatsområder og udarbejde den helt rigtige strategi, som efter vores mening skal føre mod et klart og målbart mål.

Med udgangspunkt i den skarpe strategi kan vi efterfølgende deltage i planlægning, udførsel og eksekvering af alle former for kommunikationsløsninger.

Vi har et fast samarbejde med både selvstændige specialister og større kreative bureauer, og vi byder gerne ind med samlede løsningsforslag, som indeholder både koncept, kreativitet og produktion.

Kræfterne bag
Bag Sparrings-Partner står kommunikationsrådgiver Kurt Mousten, som har mere end 20 års erfaring fra kommunikationsbranchen. Se Kurt Moustens LinkedIn-profil for baggrund, erfaring og kompetencer

kurt